Skip to content

Tømrer- og Snedkerarbejde

 

Har du brug for at få udført tømrer- og snedkerarbejde, kan bondewoodcraft hyres til de fleste opgaver. Jeg har mange års erfaring med tømrerarbejde og har fokus på balancen mellem funktionalitet og æstetik. Dette betyder at mine kunder får skræddersyede løsninger, som passer til netop deres hjem.

Tømrerarbejde

Jeg udfører de fleste tømreropgaver fra et nyt skur, en ny terrasse til et nyt køkken eller et nyt kolonihavehus.

Mine mange års erfaring giver mig et bredt og solidt fundament at rådgive i alt fra materialevalg til udførelse – men i sidste ende er det altid kunden der beslutter sig for rammen for opgaven.

Hvad koster en tømrer ?

Når jeg har et overblik over et stykke arbejde er der ofte to veje at gå, enten vælger kunden en timepris eller en pris for hele entreprisen/opgaven. Jeg har konkurrence dygtige priser og da jeg har et enkeltmands firma
kan jeg holde timeprisen nede fordi jeg kun er mig selv og ikke bruger midler til reklame, medarbejdere etc. Kontakt mig hvis du har spørgsmål til prisen på netop dit projekt.

Snedkeropgaver

Jeg har en stor passion for dansk møbeldesign interiør og bolig indretning og udfører forskellige møbler og skræddersyede løsninger til boligindretning. Jeg laver alt fra træ legetøj, lysestager til sofaborde, stole og plankeborde, men kan også lave præcis den indbyggede bogreol, der passer præcist til dit hjem.
Derudover restaurerer jeg også gamle møbler og giver dem nyt liv med polstring, pudsning og olie, sæbe, lak etc.

Hvad koster snedker møbler ?

Dansk møbel design er kendetegnet vedhøj kvalitet, gode materialer og et rent og stilfuldt udtryk. Det er en relativ lang process fra en træstamme til et færdigt møbel, men så har man også et unikt og smukt møbel, der kan holde hele ens levetid. Dette betyder også at priserne på dansk møbeldesign ikke kan sammenlignes med IKEA (ikke et ondt ord om dem i øvrigt), men tjek min shop hvor jeg har et meget lille udvalg af forskellige varer.